Ako nájsť adresu podľa mena

Ako nájsť adresu podľa mena? Táto služba vám určite pomôže

Snažíte sa o to, ako nájsť adresu podľa mena? Niektoré situácie si vyžadujú, aby sme našli adresu osoby len na základe jej mena. Môže ísť o stratégiu hľadania starých priateľov, rodinných príslušníkov alebo v niektorých prípadoch aj o nájdenie páchateľa. Ak sa ocitnete v takejto situácii, pripravili sme pre vás niektoré tipy a triky, ktoré vám pomôžu nájsť adresu podľa mena.

1. Zistite informácie na počkanie na webstránke – zistíme.sk

Informácie o aktuálnom pobyte osoby sú získateľné prostredníctvom špecializovanej služby, ktorú poskytuje detektívna kancelária DET.GROUP Slovakia s.r.o. Táto služba je poskytovaná za fixný poplatok vo výške 100 EUR. Služba využíva sofistikované vyhľadávacie metódy a databázové zdroje, ktoré sú v súlade s platnými zákonnými predpismi Slovenskej republiky a ochranou osobných údajov.

Pre viac informácií o detektívnej službe – Zistenie adresy pobytu nájdete na webstránke zistíme.sk – Detektívna kancelária DET.GROUP Slovakia s.r.o.

V prípade, že klient disponuje výhradne menom a priezviskom subjektu bez uvedenia presného dátumu narodenia, detektívna kancelária DET.GROUP Slovakia s.r.o. neaplikuje poplatok za začatie vyhľadávacieho procesu. Fixný tarif za identifikáciu a verifikáciu adresy dotyčnej osoby je pevne stanovený na sumu 100 EUR.

Daná metodika získavania údajov je optimalizovaná pre rýchlosť a efektivitu procesu, čím umožňuje klientom bez námahy a nežiaducich odkladov získavať potrebné informácie. Využitie služieb spoločnosti je koncipované tak, aby vyhovelo potrebám klientov s očakávaním promptného a nekomplikovaného servisu.

Platby za uvedené služby je možné realizovať prostredníctvom bežne rozšírených platobných kariet VISA a MASTERCARD, čím je zaručená vysoká miera bezpečnosti a komfortu pri online transakciách. Detektívna kancelária ďalej poskytuje možnosť bezhotovostného platenia pomocou Apple Pay, čo predstavuje modernú a užívateľsky prívetivú alternatívu pre klientov preferujúcich transakcie realizované prostredníctvom ich mobilných zariadení. Tieto platobné možnosti sú odrazom snaženia spoločnosti zabezpečiť svojim klientom maximálnu dostupnosť a flexibilitu využívania ponúkaných služieb.

2. Využite sociálne siete

Sociálne siete sú miestom, kde môžete nájsť množstvo informácií o ľuďoch, vrátane ich adresy. Skúste preto prehľadať sociálne siete, ako napríklad Facebook, Instagram alebo LinkedIn, aby ste našli osobu, ktorej adresu hľadáte. Môžete prehľadávať profil osoby alebo sa pripojiť do skupiny, v ktorej by mohla byť osoba členom.

3. Využite služby na vyhľadávanie adries

Existuje množstvo online služieb, ktoré vám umožnia nájsť adresu osoby na základe jej mena. Medzi tieto služby patrí napríklad Kataster portál. Osobu môžete vyhľadávať maximálne po jednom katastrálnom územií…

Ďalšie články
Ako odhaliť podvodníka
Prečítať článok

Ako odhaliť podvodníka?

Odhaliť podvodníka môže byť náročné, pretože podvodníci často pracujú na základe svojej schopnosti klamať. Tu sú niektoré spôsoby,…